Alla inlägg den 8 februari 2009

Av Jessica Lindell - 8 februari 2009 19:48

Idag har jag en argdag! Jag är rastlös samtidigt som inget duger åt mig att göra och jag är supersur så fort nåt blir fel. Jävla skitsöndag!


Min bok har inget namn än och jag har anordnat en finalröstning för de förslag som fick mest röster sist. Alla som läser detta inlägg måste kommentera och ge mig sin finalröst.

Bidragen är:
Hon tillhörde Skymningen

Alvhoran

Den vite riddaren och den fulla alvhoran

Alvglöd

Krossade Rosor

Unelias Måne


Röstar ni inte så kommer jag att leta upp er, lägga ugglor i era brevlådor och skriva fula ord på era badrumsspeglar. Vågar ni riskera det? Ugglorna är fulla och aggressiva, bara så ni vet.

Både min kära mor och far, ryggar vid hor-titlarna så jag har kommit fram till att det är en generationsgrej. 60-talisterna är förmodligen mer frigjorda, uppvuxna på hasch och blommor som de är, så de är nog inte lika trångsynta. Fri kärlek är som bröstmjölk för dem medan 50-talisterna däremot tycker att sex före äktenskapet borde straffas med stening och kallar folk med utsläppt hår för skökor!

Och med den här utläggningen slår jag ett slag för vild generalisering!


Jag är dessutom fortfarande arg på den där dumma vecka 16-grejen. Den inte bara sabbade mitt humör, den sabbade min kreativitet oxå. När jag försöker koreografera blir det skräp av allt. Hela jag är skräp idag! Allt runt omkring mig är skräp! Jag andas skräp!


Argh, nu ska jag se på film för att kunna bli arg på att jag inte gör nåt vettigt sen!

Presentation

Omröstning

Sög vi snigelhjärnbark eller inte?
 Ja
 Nej
 Kanske lite...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards