Alla inlägg den 24 februari 2009

Av Jessica Lindell - 24 februari 2009 22:01

Under Ming-dynastins välde växte denna högtid fram och nästlade sig över de karga stäpperna ändå fram till vårt lilla Sverige. Många tror nu för tiden att det handlar om en harmlös jävla bulle med lite smojs i men den här högtiden går längre tillbaka än till bagerierna och har en betydligt mörkare bakgrund. Semlan är Djävulens påfund och det var den som störtade Atlantis, korsfäste Tomten och startade andra världskriget.

Mandelmassan - Detta ogudaktiga klet, symboliserandes Paradisets fall och Eva och Adams syndiga kroppsvätskor.

Bullen - Den porösa, mjuka kroppen. Uppmanandes till den vidrigaste av alla dödssynder - Frosseri.

Florsockret - Det uppenbara uppmanandet till droger och oansvar. Satans eget kokain.

För i världen så offrades oskyldiga jungfrur till hedniska gudar, insmorda i semlor. Man dyrkade stora avbilder av semlor och tillbad Semelgudarna. Man sålde sina barn i utbyte mot mandelmassa, kastade de gamla till vargarna för att slippa dela med sig av bullbrödet och sniffade florsocker i långa rader på inneklubbarna.

Nu för tiden är ju semlor förbjudna i de flesta länder, i Somalia är det fängelsestraff på att ens nämna dem och i de Sydeuropeiska länderna kan du stenas för att ha avbildat semlor men i Sverige uppför vi oss som att semlor är nåt helt ofarligt. I detta stora hippiekollektiv vi kallar Sverige äter vi semlor öppet, vi matar våra barn med dessa ondskans varelser och säljer dem öppet på gatorna. Vet hut, Sverige! Klibbet på era fingrar kommer att synas i Skärselden och era florsockersprydda näsor kommer att dömas inför den Högste då domendagen inträder.

Presentation

Omröstning

Sög vi snigelhjärnbark eller inte?
 Ja
 Nej
 Kanske lite...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards