Direktlänk till inlägg 20 april 2009

Un:titled-eran är nu slut!

Av Jessica Lindell - 20 april 2009 20:06

Hell yeah!!! Det här gick ju finfint! Fast nu är det slut. Buäh!!! Det var ju så roligt!!! Stressigt och svettigt - jovars, men fruktansvärt roligt. Bästa hittills!

Föreställningarna blev bara bättre och bättre för varje gång vi körde (åtminstone min insats) och vi ägde allt på lördagkvällen.

Nicest kids in town - Det fanns fan inga trevligare ungdomar än vi i hela Stockholm under de där timmarna. Intravenöst druvsocker rakt in i armen, håret i en tofs som för tankarna till palmer och IQ som kokosnötter smilade vi oss fram tills mungiporna möttes i nacken. Söta som sockervadd gjorde vi ett formidabelt öppningsnummer och gav publiken vad de tålde redan från början.

Pussycat - Mjau! Heta som röd chili ingnott i ögat. Nätstrumpbyxorna satt som gjutna och stövlarna klapprade eggande mot golvet. Männen visste inte vart de skulle titta och kvinnorna höll för deras ögon i rena förskräckelsen. Kulturamas hetaste flicksnärtor.

Baletten - Vackra som få och med åttio lager på fötterna dansade vi tills publiken fick tårar i ögonen. Klassiskt svart och sedan dessa tunna sjalar svajandes på höfterna - en given succé. Svanarna i den där jävla sjön har fått hård konkurans.

They took my job - Vi sviker inte vår Maggie. Knäna släpade ta mig fan i golvet för att tillfredsställa hennes önskan om låg tyngdpunkt och vi satte det. Kors och tvärs genom rök och strob for vi som ilskna uttrar. Håret på ända och kavajerna så där sexigt fuktiga av gammal svett. Glimmande linnen och fulla av den där joy'n som de hävdade hade tagits ifrån oss i låten.

World's greatest - Somriga som smultron i vita linnen och käcka jeans gjorde vi Kjersti stolt (hoppas jag iallafall). Vi var mountains och lions in the djungle och eagles flying high och gud vet allt men mest av allt var vi the world's greatest just då.

Släng den i papperskorgen - Ah, detta mästerverk. Vårt paradnummer, utan tvekan. Snusmärken på byxorna som var alldeles för stora och en yta stor som ett A4-papper att röra sig på dansade vi skiten ur hela lokalen. Inte ett öga var torrt och det var nästan svårt att urskilja applåderna ur alla framvrålade 'Dacapo'n som regnade över oss innan pausen.

Ego - Ingenting existerade utom vårt JAG. Publiken vred sig desperat under våra piercande blickar och den fläskrosa sackosäcken ven över golvet. Fransk skönsång och halvnakna rumpor är aldrig fel. Klasspappa Brask behövde inte skämmas.

I en annan del av Kulturama - Jojo, nog roade vi allt litegrann åtminstone. Dansarfördomar är alltid roligt att dela med sig av. Jag är stolt över min crew, de gjorde alla ett strålande jobb och publiken verkade gilla oss oxå. Dansare kan oxå agera!

Money - Ceriserosa overall (samhället tvingade mig) och utan betalt ställde vi oss i finalen och klappade tills händerna blödde. Samhällssatir då den är som vassast. Vi avslutade föreställningen i triumf!


För att inte tala om alla dessa fantastiska pausnummer. Jag hade en kille som kom fram till mig efter sista föreställningen, tog mig i hand och tackade mig för att jag var så bitter genom hela showen.

"Vem är du? Jag har aldrig sett dig förut i hela mitt liv", sa jag då och bad honom ilsket att gå därifrån. Nejvars, men det hade onekligen varit roligt. Det är väldigt kul iallafall att främmande folk säger såna trevliga saker. Då blir man glad. Jag blev även överhopad med blommor och choklad. Tusen varma kramar till mamma, pappa, Linda, Lisa, Helena, Kim, Cia, Linnea, Felicia, Britt, Dan, Sissela, Mattias, Anita, Henrik och Elin för att de kom och kollade. Det gjorde massiv skillnad i framträdandena! (Jag fick t.o.m ett blogginlägg dedikerat till mig :) http://helenaaaas.blogspot.com/2009/04/en-stjana.html )

Ett kort konstaterande är alltså att vi var helt oslagbara och på topp. (Kan komma en rapport senare i veckan om The Incident men idag ska det var ett positivt inlägg som inte nämner hur usla vi egentligen är eller vår silverfatsfetish.)


Check out my new shoes - Perfect for romantic walks in London om ungefär ETT PAR DAGAR!!!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica Lindell - 15 juni 2009 14:31

Dels för att jag på ren princip vägrar att betala för att jag ska få ha fler än 100 bilder i min egen blogg, dels för att oxå vill ha en sådan där snygg header på min blogg. :)   Vad tycks? http://badideabear.blogg.se/ ...

Av Jessica Lindell - 9 juni 2009 22:10

... men ännu fortare när man är inne i monotoni. Jag är tillbaka i Linköping på mitt gamla, hederliga jobb men denna sommar känns annorlunda än den förra. Då var jag full av tillförsikt inför framtiden, nu vet i fan vad som ska hända i höst.   Tydlig...

Av Jessica Lindell - 26 maj 2009 22:55

Jag har provat på att videoblogga för att visa att även jag har viktiga saker att säga. Precis som andra viktiga videobloggare så som Fröken Kiss....

Av Jessica Lindell - 23 maj 2009 22:09

Jag har sällan fått höra så mycket snälla saker som jag har fått de här veckorna. Det är helt otroligt vad bra man verkar vara när man precis visat att man är ganska dålig...   Jag (på skoj): Det är det här jag är bäst på. Wonderful person #1: Du är ...

Av Jessica Lindell - 14 maj 2009 19:38

Så här sa mitt kinesiska horoskop imorse: "Efter bittert kommer sött." "Tack", sa jag och började ordna snaran... Jävla kineser, de har aldrig sökt danshögskolan.   Det kanske ligger nåt i det här med snigelhjärnbark ändå... Jag kanske är helt energi...

Presentation

Omröstning

Sög vi snigelhjärnbark eller inte?
 Ja
 Nej
 Kanske lite...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards