Alla inlägg den 28 september 2008

Av Jessica Lindell - 28 september 2008 21:35

Just nu har jag på mig något så sexigt som Foot Thong. Det är som trosor fast för fötterna. Inne på mitt tredje par men den här gången är de annorlunda för de andra går sönder hela tiden. Mina fötter är för tjocka och väller ut genom den tunna nylonen så nu har jag ett par som är helt skinniga under. De är jättefula men superbra att dansa i när man inte vill ha strumpor.

Veckan har förflutit väl men långt ifrån smärtfritt. Vi hjulade ståendes på huvudet, jag rullade på golvet och har stora märken plus en ömmande ryggrad efter bh-bandet och jag sträckte mig i baksidan av låret så hela jag gjorde ont. Jag har bastat och badat varmt hela helgen för att det inte ska kännas så mycket.


Var hos Kim igår och kom i säng kl 5 imorse, 100 kr rikare efter att ha snuvat fulla män i poker. Dock tog det ett bra tag innan det blev ett någorlunda spelbart bord... Herre min je... Det var som ett aphus på amfetamin. Hälften kunde inte reglerna, hälften hävdade högljutt att de kunde reglerna och att det endast fanns ett sätt att spela poker, några suckade och ville spela och under tiden kom de som inte spelade in och gafflade om hur det hela borde gå till.  Jag fick klösa med naglarna under bordet för att inte resa mig och skrika rakt ut. På ren och skär tur lyckas sedan de här människorna med så fruktansvärt högljudda åsikter snuva till sig första potten på ren idioti och går sedan efter att ha förklarat sig själv mästare i poker... Argh...


Jag är avundsjuk! Ännu en av mina kompisar har förlovat sig. Jag går här, gammal som fan enligt min balettlärare och kommer sluta som förhistorisk nucka om det ska fortsätta på det här viset.

I Paris till råga på allt har detta ringbytande skett. Jag vill också sitta under ett jädra plåttorn och byta bitar av metall samtidigt som man ser sådär fånigt romantisk ut och blir trakasserad av muppar som försöker mångla på en blinkande Eiffeltorn. Det behöver inte ens vara så fancy, jag skule nöja mig med en sån där ring man får i 5 kronors-automater, inslagen i en Happy Meal-ask. Det skulle inte ens göra något om den var kladdig med gammalt flott från kalla pomfritts.


På begäran så måste jag också rapportera om Dans romantiska insats ikväll då han lagade indonesisk mat till mig. Det var jättegott och det gjorde inget att köket var alldeles kletigt med soja efteråt. Det räckte t.o.m till en matlåda. Dan är fin. Han hyser bara en ohälsosam ovilja mot små skinande, runda saker man ska ha på fingret. Hallå... Jag blir inte yngre!


Grattis till Linda som fyller år idag och når min ärevördiga ålder av 23 år. Hurra, hurra, hurra, hurra!!!


Nästa helg kommer jag hem till Linköping för att köpa stövlar. I övrigt på skofronten så har jag varit stygg och beställt ett par helt onödiga pumps men de var så jävla fina. Kolla bara!!!


Skador: Som sagt så har jag sträckningar, blåmärken och snart bryter jag väl lårbenshalsen också eftersom jag är såååå gammal och skröplig. Jag har även en dum nagel som växer snett och sticker mig i stortån.

Presentation

Omröstning

Sög vi snigelhjärnbark eller inte?
 Ja
 Nej
 Kanske lite...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards