Alla inlägg den 12 mars 2009

Av Jessica Lindell - 12 mars 2009 19:20

Åtminstone om man ska tro Sissela... :) Hon tyckte nämligen att jag såg misstänkt gravid ut för att par dagar sedan och då jag förklarade att så nog inte var fallet så kände hon sig nödd och tvungen att ställa en lite udda fråga. Nämligen ifall jag hade tappat mitt ägg... Hmmm... Sjysst sätt att uttrycka det. Ingen bebis den här månaden heller, jag tappade mitt ägg... Haha, jag gillar det. :)


Har shoppat loss lite igen (säg när det inte händer). En heldräkt att dansa i från American Apparel. Inte så vacker men jätteskön och vad fan, jag klär i den ändå fast den är lite halvful. Köpt mängder med örhängen oxå (de gröna ballerinorna fick jag dock av Emelie som ångrade sitt impulsköp i Thailand) och självklart har jag även köpt nya skor. Linda tipsade mig om ny skoaffär i Stockholm som verkar väldigt lovande, nämligen Deichmann som ligger i Sergelgången för er som undrar vart man kan finna dessa raringar nedanför.


Vi började dansa Hairspray-dansen den här veckan och jag tror det kommer bli skitbra. Jättemycket fart och fläkt. Lyckas vi med outfitarna så kommer det bli kanon av hela tjohejet. Alla så duktiga och snälla som ställer upp på mina idéer hela tiden. :)

I övrigt så tränar vi nu inför föreställningen varje lektion. Det går si och så men i slutändan lär det nog bli bra, ska ni se. Liten rapport om vad som händer och sker:

Balett - Vi dansar i helt underbara långa kjolar och spanskar oss med yviga armar och imbillade solfjädrar. Kommer bli maffigt, tror jag.

Modernt - Sällan varit med om nåt mer utmattande, tror jag, men det kan nog oxå bli super. Konstiga rull och sparkar hit och dit men det lär nog imponera i hela sin underlighet.

Jazz - Även här har vi en ytterst utmattande koreografi. Hopp, ner på golvet, släng med håret och hela köret. Det kommer bli en hit, precis som förra året. Vi har en mycket scenmedveten lärare som älskar konstiga ljus etc så det blir helbra.

Rytmik - Försök få ihop stampanden, klappanden, tuff rapp och stämsång på en samma gång. Inte det lättaste men resultatet kommer bli finemang (om jag nu fixar det hela).

Street - HA! Don't get me started! Tveksam om ni ens kommer att få se mig i detta nummer. Vi ägna 100 timmar till åt det om vi inte kan (vilket jag inte kan). Som om vi inte hade annat vi oxå måste repa. Min motivation är att ifall jag tränar och kanske kan det så skäller han inte på mig, jag tränar inte för att jag vill bli bättre tyvärr. Inte min favorit alltså...


Allt som allt kommer det bli en toppenföreställning iallafall. Kom och titta! Fredag och lördag vecka 16! Yihaa!

Ohhh, förresten! Worskshop-föreställning vecka 13 på fredagen! Jag är med och rullar på golvet i en duett bl.a Gratis!!! Kom och titta!!!

Presentation

Omröstning

Sög vi snigelhjärnbark eller inte?
 Ja
 Nej
 Kanske lite...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards