Alla inlägg den 21 augusti 2008

Av Jessica Lindell - 21 augusti 2008 18:16

Sista ordet är skrivet. Jag är finished med min andra bok. På riktigt. Efter säkert två år är den äntligen färdig. Och den slutade någorlunda lyckligt också, som tur var.

Apropå min bok har jag, medan jag varit i Sthlm, roat mig med att förfärdiga karaktärerna så som de ser ut i mitt huvud (så likt som det kunde bli iallafall) i ett online-spel som heter 'City of Heroes' som Dan lurade in mig på. Hur de ser ut finns att beskåda här nedanför.

Kan inte fatta att jag är klar. My tiny babies har lämnat mig. Hela äventyret är slut. Jag saknar dem redan... :( Men nu kommer iofs jobbet med att rätta den och sedan försöka få iväg den till ett förlag. *håller tummarna för miljonkontrakt ala J.K Rowling*


Var på begravning för en vecka sedan. Fick sitta bredvid min darling och tillhandahålla näsdukar och kramar. Grät smakfullt för egen del (Lisa frågade hur mycket jag grät och vi kom fram till att det var en alldeles smakfull mängd för min status) och hela begravningen var väldigt fin och personlig.

Känns så andaktsfullt att vara på begravning, tycker jag. Får en lite helig stämning i hela kroppen och man känner på något sätt hur liten man är i den stora, stora världen. Det var en väldigt fin tillställning helt enkelt. Dessutom hade jag fina lösnaglar på mig.

Stannade hela helgen efteråt och Dan och jag myste konstant dygnet runt. Vi badade skumbad, sjöng, gick på promenader, lagade mat, hyrde film, spelade dataspel och åt sushi igen. Behövde mys, har haft mysabstinens hela sommaren.


Idag fyller min lillebror år. Han har fått Guitar Hero och till mitt eget förtret så tyckte jag att det var riktigt roligt... Jag hade ju bojkottat det i förväg och så var det så pass skoj iallafall sen... Damn... Jag måste hålla det hemligt precis som den gången jag tittade på Kill Bill med Linda och tyckte att den var bra trots att jag svurit på att den skulle va skitkass...


På måndag börjar skolan igen. Är nervös men jag vet inte riktigt varför. Är nog rädd för att ändra på mitt invanda sommarmönster igen och gå tillbaka till samboliv och massa hushållssysslor. Jaja, det löser sig på nåt sätt. Åker hem på söndag men har blivit lovad att få komma tillbaka över jul och jobba med skorna igen så jag slipper bli luspank.

Presentation

Omröstning

Sög vi snigelhjärnbark eller inte?
 Ja
 Nej
 Kanske lite...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards