Alla inlägg den 30 juli 2008

Av Jessica Lindell - 30 juli 2008 18:15

Idag har jag varit typiskt somrig. Jag har bättrat på min bikinibränna genom att åka och bada med my family. Vi fikade, klagade på alla familjer som inte var lika bevandrade som vi i poolumgänge och skrek då det kom getingar. Tävlade mot pappa i korsord också men det blev oavgjort.

Kastade en lite boll i poolen och vann mot Jimmy och Carina i 'griskulting'leken. 'Gris' gick för fort att bli så det fick bli 'kulting' istället. Det roligaste var när någon blev 'griskult...' :)


Igår träffade jag Lisa på stan och vi drack kall latte och pratade om livet. Fick fina födelsedagspresenter av henne för ett tag sedan. Ett par söta shorts och en badbomb med popcorn i.

Av Linda fick jag ett örngott med får på, en söt liten oljelampa och sprit på tub. Det var jätteroligt.


Jag har börjat glo på trashiga tvprogram när jag inte orkar göra något annat. Mina favvisar är just nu Jerry Springer och Cheaters. Jag skriker åt tv'n i båda fallen för alla är så jävla dumma i huvudet. Folk som ligger med sina styvsyskon, dumpar sin flickvän för att hon blev gravid när hon skulle ha skyddat sig (det var inte hans ansvar alls) och klär ut sig i mormorskläder. Och så självklart min absoluta favorit att sitta och ilskna till åt: Dessa otrogna idioter som vägrar erkänna att de gjort nåt trots att de sitter med kondomer i handen, blivit fångade på film och har nakna tjejer bredvid sig som inte alls vet att de är gifta. Och alla har samma ursäkt: "Du var aldrig hemma, du tog inte hand om mig som jag behövde, du jobbade hela tiden. Vad skulle jag göra?" Kanske prata om det, jävla pucko istället för att springa iväg och ta pojkvännens son eller liknande vilket uppenbarligen folk gör. Iofs är det USA och mycket möjligt att det är fejkat men ändå... Jag blir så trött på alla idioter därute som hävdar att det är dem det är synd om, inte den som har blivit bedragen. Offer!

Argh, nu blir jag sådär ilsken igen. Att man ska ha så mycket moral att man blir arg på alla dessa drägg utan samveten. Jag måste börja blunda och sluta lyssna. Det är inte bra för mitt hjärta, det här.


Roligare saker: Jag har fått en riktig lön igen. Köpt skor och klänning. Funderar nu på ett Playstation. Jimmy har lovat att skänka mig spel han inte vill ha längre.


Imorgon ska vi till Söderköping och äta glass. Det hör sommaren till. Får kanske åka motorcykel dit också. Exciting!!!


På söndag ska jag tillbaka till Stockholm och min söta boyfriend som jag saknar massor. Vi ska ha sushipicnic, romantisk middag, ev bio och massa mys i flera dagar. Längtar massor!

Presentation

Omröstning

Sög vi snigelhjärnbark eller inte?
 Ja
 Nej
 Kanske lite...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards