Alla inlägg den 11 juli 2008

Av Jessica Lindell - 11 juli 2008 23:04

I tisdags åkte mamma och jag till Stockholm för att lyxa oss på Sturebadet. Förrförra julen fick vi varsitt presentkort av Dan som vi nu tog oss i kragen och använde. Blev utrustade med morgonrockar och tofflor, samt högteknologiska hemliga kort som skulle ge oss access till det mesta. Mammas funkade inte så hon fick tjuva på mitt istället.

Började med att duscha i varmt och skönt vatten i en liten inkaklad urgröpning framför polen. Kändes väldigt lyxigt. Alltid när man ska duscha i sådana där offentliga saker annars så är det alltid kallt eller på sin höjd mesigt ljummet. Sen hoppade vi i mysiga poolen som också var behagligt tempererad och inte sådär otäckt kall och full av barnkiss som det brukar vara. Sen softade vi med en timme qui-gong, följt av en timme pilates och sedan bastu. Hittade en ljummen, pepparkaksdoftande bastu som vi satt länge i. Sedan petade vi på alla knappar i upplevelsedushcen och blev dränkte från alla möjliga håll och så avslutade vi i omklädningsrummet med aromadoftande ångbastu och godisluktande shampoo och balsam. Det enda som dämpade själva stämningen lite var samtalsämnet som hela dagen inriktade sig på begravningar etc. Annars hade vi det underbart.

Dagen efter shoppade vi loss i Stockholm. Handlade presenter till Lisa och Helena som har birthdays nu i juli. Likaså jag! Om en vecka. :)


Idag hände en dålig sak. Jag skulle trycka kartong i balmaskingen på jobbet som paketerar alla våra slängda skolådor. Hoppade upp på den och drog över 'locket' som pressar ned allt och den körde över min fina, rosa tröja. När jag drog tillbaka den var tröjan helt sönder. Jävla skit!

Mitt jobb är ganska roligt. De säger inte balar om kartongblockena, de säger ballar!


Mitt huvud surrar av tankar just nu men jag försöker trycka tillbaka dem. Jag tycker inte om att tänka. Det brukar aldrig leda till något vettigt. Man skulle ha en känslofri dag i veckan. En dag då man slapp känna något. Fast då skulle jag säkert gå iväg och trampa på kaninungar eller nåt eftersom oförmåga att känna är ett psykopatdrag... Fan att man ska vara normal!

Presentation

Omröstning

Sög vi snigelhjärnbark eller inte?
 Ja
 Nej
 Kanske lite...

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards